Yhtiöstä

DM ALLIANCE yritysrypäs on perustettu Virossa vuonna 2002, jolloin kaksi kunnianhimoista nuorta miestä yhdisti voimansa. Kestävän kehityksen strategian laatimisen myötä keskipisteeksi nostettiin palvelujen erinomainen laatu, ja sen seurauksena yritysrypäs yhdistää nykyään useita eri aloilla toimivia rakennusalan yrityksiä. Sen ansiosta pystymme tarjoamaan erilaisia kattavia rakennuspalveluja eri maissa laadukkaasti ja edullisesti.

Pääkonttorimme sijaitsee Virossa, Tallinnassa, mutta toimimme myös Viron rajojen ulkopuolella. Vuosina 2015 ja 2016 aloitimme menestyksekkäästi toiminnan Suomessa, jossa olemme osoittaneet olevamme luotettava yhteistyökumppani. Ruotsalainen yksikkömme DMA Betong AB on pärjännyt Ruotsin markkinoilla hyvin yhteistyössä kuningaskunnan suurimpien rakennusyhtiöiden kanssa ja valmistautuu nyt siirtymään Norjan markkinoille.

Emme tyydy ainoastaan jo saavutettuun vaan opimme jatkuvasti uutta ja parannamme ja kehitämme toimintaamme. Sen ansiosta pystymme täyttämään sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme odotukset ja vaatimukset. Noudattamiemme tiukkojen turvallisuusvaatimusten ja tarjoamiemme hyvien työolosuhteiden ansiosta voimme olla varmoja siitä, että asiantuntevat työntekijämme ovat meille uskollisia ja että olemme asiakkaidemme luottamuksen arvoisia jokaisessa vaiheessa.