Asennustyöt

Rakenteiden asennuksella ja kokoonpanolla tarkoitetaan valmispylväiden, palkkien, seinien, kerrostasojen ja porraselementtien kokoamista sellaisessa järjestyksessä, joka takaa tarvittavan jäykkyyden ja rakenteiden pysyvyyden. Asennustöiden järjestys määritellään jokaisessa eri tapauksessa tuotantoprojektin ja asennusvälineiden mukaisesti. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi pyrimme suorittamaan asennustyöt aina mahdollisimman nopeasti laadusta tinkimättä ja suunnittelemalla työt huolellisesti ja käyttämällä työvoimaa optimaalisesti.

Nykyaikaisen urbaanin rakentamisen myötä asennustöihin sisältyy myös hitsaustöitä. Se ei ole yllättävää, koska suurimmassa osassa rakenteita on aina tietty määrä liitettäviä metalliosia. Niiden hitsaus on menetelmänä hyväksytty ja luotettava. Hitsaukselle on ominaista suuri lujuus ja oikean teknologian noudattamisen myötä myös hyvä kestävyys. Hitsaamalla voidaan yhdistää monimutkaisuudeltaan hyvin erilaisia elementtejä, joita ei aina voida liittää tavanomaisilla menetelmillä. Sen lisäksi juuri hitsaustöiden avulla voidaan huomattavasti nopeuttaa kohteen luovuttamista tilaajalle, mikä on erittäin olennaista, mikäli rakennusaikataulu on tiukka. Lisäksi on syytä huomioida, että ainoastaan hitsauksen avulla voidaan vähentää lähes kaikkien rakenteiden valmistuksessa tarvittavan metallin määrää, mikä auttaa säästämään kustannuksia laadusta tinkimättä.

Yhtiöllämme on kaikki tarvittava alkaen koulutetuista asiantuntijoista aina nykyaikaisiin laitteisiin, ja siksi pystymme toteuttamaan monimutkaisimmatkin asennus- ja kokoonpanotyöt!